2008.01.10. 13:41 ge

Nouadibou rendőrfőnöke is ránk vigyáz majd

"A mi versenyünk nem kapott terrorfenyegetést, Mauritániában béke van, a karhatalmi erők urai a helyzetnek. A helyi hatóságok ismét arról tájékoztattak, hogy tudnak az útvonalunkról, és bár senki testi épségét nem tudják garantálni, megerősítik a védelmet. Sőt, az első mauritániai táborhelyen Nouadibou rendőrfőnöke fogad majd bennünket, és tolmácsok segítségével személyesen ad tájékoztatást az aktuális biztonsági helyzetről. Nem kaptunk terrorfenyegetést, ennek ellenére a 405 fős mezőnyből közel húsz spanyol és francia versenyző mondta le az indulást" - hangzott el a ma reggeli Budapest-Bamako sajtótájékoztatón.

A két szlovák dakaros csapat illetve az egyik magyar szervízkamion sem jelezte még hivatalosan a részvételi szándékát, de ezt január 15-ig még megtehetik ahhoz, hogy a spanyolországi Almeriában csatlakozzanak a mezőnyhöz.

A sajtótájékoztató dakaros részéről bővebben az Index.hu-n.

Szólj hozzá!

Címkék: hír dakar bamako mauritánia


A bejegyzés trackback címe:

https://bamako.blog.hu/api/trackback/id/tr21292084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyánk

Szponzorok






Fotók

süti beállítások módosítása