2008.02.10. 17:29 lóhalál

Rankszakadt Kumasi

Megerkeztunk az elso igazi ghanai nagyvarosba, Kumasiba, masodik legnagyobb, kb. egymillios. Tomeny nagyon, mar a bevezeto uton jol szorakoztunk, 2x2 savos ut, minden savban minden iranyban megy a forgalom, beleertve a keresztiranyokat is.

Elso este oriasi felhoszakadas, igazi tropusi, megertettuk a meteres vizelvezetok szerepet. Papucsban belelepni eleg undorito.

A varos igazi kavalkad, este is komoly volt, most megyunk megnezzuk a piacot, ami egy hihetetlen meretu badogtetohalmaznak latszott este.
Delutanra szereztunk jegyet egy meccsre! Ghana - Elefantcsontpart, a harmadik helyert. A jegyen az van, hogy looser team 1 jatszik looser team 2-vel. Mikor nyomtak meg nem tudtak, hogy Ghana lesz az egyik. A Cameroon elleni vereseget eleg lassan dolgozzak fel, meg mindig szomorkodnak, de van aki azt mondja ugysem erdekelte. Aha.

Szólj hozzá!

Címkék: kabakoma ghana kumasi


A bejegyzés trackback címe:

https://bamako.blog.hu/api/trackback/id/tr93332322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyánk

Szponzorok






Fotók

süti beállítások módosítása