2008.02.13. 19:34 motyka-botyka

torott motor, sok ver

Most, hogy megerkeztunk epsegben Accraba, mar feltehetjuk kis balesetunk kepeit...

 

A mauritan hatar elott par kilometerrel (GPS koordinatak: N21 45 04.4 W16 54 18.9) keson vettem eszre, hogy Peter megall a szembejovo motorosokkal baratkozni es mar csak arra volt idom, hogy elkeruljem a teljes nekiutkozest, hogy az utpadka fele kerulve elszalljak a homokon. A vedofelszereles tette a dolgat es ugyan verzo orral, de sertettlenul vagyok tul eletem elso motoros esesen. Remelem az utolso...

Stoppoltunk egy teherautot, ami torott motorral es verzo orral atvitt a rettegett Marokko-Mauritania hataron.Nekunk kb 1 ora volt ami a futamnak 7-8, koszonet a soforunk komoly hely- es hataror- ismeretenek.

Nouadibouh-ban a hazigazdank szerzett egy mindenes szerelot, aki par szegeccsel, egy csavarhuzoval es nemi pillanatragasztoval par ora alatt osszerakta a motort. Megneztuk es nagy meglepetesunkre a motor csillog villog, de nincsen rajta fekkar. Tovabb tartott a Peternek megertetnie a szerelovel, hogy fekre azert meg lesz szuksegunk, mint az egesz motor osszerakasa. Vegul szuletett egy igazi afrikai megoldas a fekkarra.


Vezessetek ovatosan, nem kell 1000km-t motorozni egy nap, nagyon sok energiat vesz ki az emberbol es masnap van igazan hatasa...

Szólj hozzá!

Címkék: bamako mauritánia kabakoma


A bejegyzés trackback címe:

https://bamako.blog.hu/api/trackback/id/tr6336241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása