2008.02.14. 22:28 lóhalál

Fájó búcsú

Accra. Sikerült. Meglepően fájt megválni a motoroktól. Kicsit többért sikerült eladni őket, mint ahogy vettük. Egy bányacég vette meg őket, az ügyvédi irodájuktól vettük át a csekket. Adtak további 40.000 USD-nyi csekket, hogy vigyük el a vevőnek. Micsoda bizalom.


Utolsó napok igazi lazulással teltek, nagyszerű házigazdáknál.

Lehet híresek leszünk Ghánában, ugyanis  cikket írnak rólunk az országos napilapban. Kissé bohózat jellegű volt az interjú, kiváncsian várjuk, mi sül ki belőle. Az út a szerkesztőségbe még komikusabb volt. Megállítottak a rendőrök és a hiányzó papírokat keresték. A motorosrendőrök elkezdték nézegetni és próbálgatni a motorjainkat, eközben a papírprobléma elfelejtődött. Sőt, mikor elmondtuk, hogy sietünk a szerkesztőségbe, rendőri felvezetést kaptunk, villogó motorral előttünk. Csak az lassított kicsit, amikor meg kellett állni összeszedni a rendőrmotor leesett visszapillantóját.

3 komment

Címkék: bamako kabakoma ghana


A bejegyzés trackback címe:

https://bamako.blog.hu/api/trackback/id/tr45339758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mkmax 2008.02.15. 12:48:28

Kicsit off, de azért: friss videók a Daciával Bamakóba Teamről!
frego.li/b1-budapest-bamako

mkmax 2008.02.26. 11:37:13

Élménybeszámoló!

A Daciával Bamakóba Team tagjai sajtótájékoztatóval egybekötött élménybeszámolót tartanak a Savoya Parkban február 28-án, csütörtökön, 14 órától. Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

frego.li/p321-elmenybeszamolo

Ződgyík 2009.09.26. 14:36:24

@mkmax:
Elolvastam, thx a linket.
Amúgy azokkal a gépekkel az ottani zsaruk jobban jártak, mint nálunk a BMV-kkel...

Anyánk

Szponzorok






Fotók

süti beállítások módosítása