2008.01.13. 11:17 ge

Az első nap, GPS-el Horvátországba

Bloggereink mély hallgatása miatt a sajtóanyagra vagyunk kénytelenek hagyatkozni.

Köd és eső kísérte a fiúkat Magyarországon és Ausztriában, egészen Velencéig, és megvoltak az első technikai problémák is: az 53-as rajtszámú Hírös Bamako csapat Szlovénia felé csapágyas lett, így vissza kellett fordulniuk Budapestre, de ma ismét a mezőny után erednek. A 75-ös rajtszámú Jeep Cherokee pedig Ausztriában az A2-es autópályán adta meg magát, nekik a váltójuk ment tönkre. A Velorex csapat Klagenfurt előtt 2O kilométerre lerobbant. Novák Krisztián és Pulay Sándor késõ este a zuhogó esõben próbálta újraéleszteni az 1961-es cseh bőregeret.

Az egyik legkedvesebb baki is megtörtént: a Travel Channel csapata a 31-es angol K Team kis Polskija este 11 után gördült be a célba. "Életünkben nem használtunk még GPS-t. Valami program hiba miatt Horvátországba kötöttünk ki” – mondta Kevin Smith. „Sajnos néhány pontot elvesztettünk emiatt” - tette hozzá navigátora.

A mai cél Meyreuil Dél-Franciaországban, de addig még 776 legyőzendő kilométer vár az indulókra. Remélem a 86-os busz utasai tudják használni a GPS-t és nem Szibériából jelentkeznek legközelebb.

(forrás: a szervezők sajtóközleménye)

4 komment

Címkék: hír összefoglaló


A bejegyzés trackback címe:

https://bamako.blog.hu/api/trackback/id/tr62295423

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: // webb // 2008.01.14. 23:55:55

Halálra vertek egy kínai bloggert Civilek és ellenőrök összecsapását próbálta videóra venni mobiltelefonjával egy blogger amért az egyenruhások agyonverték - tudósítja a CNN. Mindamellett hogy a kommunista államban nem ritka a brutalitás, az incidens okán…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szusz 2008.01.13. 11:44:31

Kedves Mindenki! Nagyon tudom ajánlani a norvég csapat blogját. Folyamatosan frissül, vicces és fotós. Ezért még azok is élvezhetik, akik nem beszélnek angolul.
www.polar-bears.no
jobboldalt a blog. january alatt vannak a friss posztok pár óránként.

Tuszinger 2008.01.13. 12:46:11

Sziasztok! A Stoppos fiúk; Ádám és Kecsó is frissítgetik a blogjukat! Fennt vannak az indulás képei és a balatonlellei rendőri intézkedés szösszenete is ;) Most meg valahol Olaszban..
> www.adab.hu

ge 2008.01.13. 13:23:14

tuszinger, köszi, majd figyelem őket is ahogy tudom :)

Dr.Torok 2008.01.13. 16:33:46

Sziasztok!
A Budapest Flotta mentője most gurult be Monte Carlo-ba. Náluk minden rendben, remélem a többieknél is!
www.bamako.freeblog.hu

Anyánk

Szponzorok






Fotók

süti beállítások módosítása