2008.01.14. 14:55 kirk kapitány

Mali kormány hívja a magyar királynőt

A sármos szépségipari guru, Fásy Ádám által kifejtett hatás Afrikát is el fogja érni. Az általa megteremtett szépipari birodalom kiépült, képviselői bejárták a világot. A bizonyíték, hogy mostantól a sivatag sem marad érintetlen.

geszter: kiralynok

A birodalom – már az alapító nélkül – úgy döntött, hasznos lenne a kontinens számára, ha a magyar királynő (Miss Universe) adna át egy kutat. A száraz vidéknek enélkül savanyúbb lenne az a víz, satnyább lenne a napsütés és homok sem peregne úgy mint rég. De egy királynő nem elég, legyen belőle inkább kettő. Így került a fedélzetre még egy, akinek viszont egyelőre nincs mali vízuma. A birodalomnak persze a hivatali kérdések nem jelentenek akadályt, ezen könnyen segíteni tud. A másik magyar királynő (Miss Katedra) hogy méltóképp lépjen az országba, a kormány ad neki meghívót.

4 komment

Címkék: bkv királynő


A bejegyzés trackback címe:

https://bamako.blog.hu/api/trackback/id/tr66296691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nas 2008.01.14. 17:48:41

ki a tosz az a Fásy Ádám?

ge 2008.01.14. 18:13:42

"Az idei Miss World Hungary versenyen döntőbe jutó, nyelvtudásával pedig a Miss Katedra 2007 címet elnyerő Tasi Dóra is elindult a Budapest-Bamako futamon." mik vannak :)

Anyánk

Szponzorok






Fotók

süti beállítások módosítása