2008.01.11. 22:20 kirk kapitány

További hőseink: a kontrollcsoport

Kis csapatunk - Kecsó és Ádám - potyautas a Budapest–Bamako-rali mezőnye mellett, nem tudtunk nevezni. Pont idén megszűnt a stoppos/hátizsákos kategória, és a kedvünkért nem nyitották újra, szóval tényleg földönfutók lettünk. De a hivatalos rajtszám hiánya nem tart vissza minket, mi is indulunk és oda is érünk, talán időben. És Bamakoban csak félúton leszünk, mivel hazafelé is stoppal jövünk egy kis kalandozás után.

Mindketten hátizsákos utazók vagyunk, így jártuk be Közép-, Dél- és Nyugat-Európát. Tavaly egy kicsit felfedeztük a Balkánt is. Civilben főiskolák diákjai vagyunk. No, meg barátok.

A Bu-Ba-Ra egy fapados raliként került be a köztudatba. Nem kell fullos verda meg hitech motyó, hogy elérjük a célt! GPS -> kuka, telefon kikapcs! És irány dél! Bamakoban találkozunk. Mi leszünk azok az arcok, akik a hotel mellett sátraznak...

Részletek majd itt és a www.adab.hu-n

 

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://bamako.blog.hu/api/trackback/id/tr21294008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Panasz Muki 2008.01.12. 13:59:55

Akkor most csak két kategória van? Verseny és nem verseny? De kár!
Szurkolok nektek!

Anyánk

Szponzorok






Fotók

süti beállítások módosítása