2008.01.16. 16:00 ge

Afrika-kutató vigyáz a buszunkra

Kirk kapitány a tegnap esti bejelentkezésénél elmesélte, hogy van egy saját biztonsági emberük, aki a 16 utasra, na meg a 100 milliót érő 86-os buszra vigyáz. Az Afrika-szakértő egy szikár, kopasz, kétméteres figura, aki korábban a Dakar-vezetőség mellett dolgozott biztonsági emberként, de előképzettségét korábban reguláris keretek között szerezte a kontinensen. Beszerzett információk alapján dolgozik, Egyelőre tökéletesen nyugodt és békés a helyzet, a veszélyesnek ítélt területeken nincs sem paramilitarti csapatmozgás sem konfliktusveszély.

geszter: guard

Kirk kapitány azt is elmondta, hogy inkább a sivatagban élő fegyveres rablóbandák jelenthetik a veszélyt, de ez már nem újdonság. Ott apáról fiúra száll a rablóbandaság életformaszerűen. Nincs állandó vagyonuk, csak amit megszereznek de ahogy a kolléga mondta: "igazából elvannak azok a sivatagban a tevéjükkel meg a puskájukkal". Vész esetére készült defenzív akcióterv is: ha pihenő közben bármi probléma lenne, a kétméteres a sípjába fúj, és onnantól mindenkinek van 60 másodperce arra, hogy beszálljon a buszba, különben lemarad.

3 komment

Címkék: biztonság


A bejegyzés trackback címe:

https://bamako.blog.hu/api/trackback/id/tr49298895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Oregon (TM) 2008.01.16. 21:21:36

sip fujasahoz szerintem eleg lenne egy szazotven centis is :)

NGabor 2008.01.16. 22:33:23

de így messzebre lát

NGabor 2008.01.16. 22:49:47

ja és reméljük, hogy nem csak Marokkó ilyen békés

Anyánk

Szponzorok






Fotók

süti beállítások módosítása