2008.01.17. 23:58 lóhalál

Összeérnek a szálak

Zagorában mestermunkát végeztek a doboztartóinkkal. Ha nem is az ígért reggel tízre, de egy órára elkészültek a remekművek.  Fél nap alatt olyan bigyókat esztergáltak nekünk, hogy csak na. Csak ajánlani tudom  Chez Ali Nassir műhelyét, ha arra jártok, itt vannak a koordinátái: N30 20.378 W005 50.218. Hálánk jeléül a pénzen túl leadtuk a drótot, hogy melyik úton fog beérkezni a hegyi utakon szétrázott mezőny. A motorok igazán felfrissültek, láncot olajoztunk, meglazult váltókart húztunk, olajat is töltöttünk, még egy szép nájlonharisnyát is kaptak a légszűrőcskéjükre. Valami fétis szerű érzelmi szál alakul köztünk és a motorjaink közt. Lehet mire Dakhlába érünk, még nevet is adok neki.A Zagora - Foum Zguid szakasz káprázatos volt. Végtelen kősivatag, kiszáradt vízmosásokkal, homokágyakkal. Az első homokos részen persze alap hibára futottam, Marci előttem bele a homokba, én meg utána a porfelhőbe, látótávolság 3cm, le az útról nyolcvannal, át a homokbuckákon. Szerencsére megúsztuk borulás nélkül.




Ahogy beértünk a pistén Foum Zguidben, megláttuk Kirk kapitányt és buszát, örömkönnyek. Éppen a rendőrökkel üzleteltek, nem is értettük, minket sose állítottak meg. Mint kiderül mindig adnak valami ajándékot nekik, szerintem a rendőrök CB-je működik.



Flying Giziék is csókoltatnak mindenkit, nemrég futottak be Tatára elég lehasználtan, útközben több lépésben az egész motorjukat kicserélték a terepjáróban.Most indulunk, megnézzük hogy áll a hetes busz, leérnek-e tatooinba, most kezdtek el légrugót cserélni.

 

 

3 komment

Címkék: marokko bamako kabakoma


A bejegyzés trackback címe:

https://bamako.blog.hu/api/trackback/id/tr27301610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

terasz9 · http://www.teremibalazs.hu 2008.01.18. 10:22:30

jól látom, hogy a csacsi orrán ott van egy célkereszt? :)

GYUSZI BACSI · http://www.fizetesem.com 2008.01.18. 10:53:37

terasz9: ez a csacsi lett később a vacsora, de erről majd a következő postban (:

CoDani 2008.01.18. 17:19:34

Minden délután olvasom friss kalandjaitokat, kedvemre való a tálalás. Képek felérnek száz szóval. Szóval csak tovább, délnek! Kalap Szaharral!

Anyánk

Szponzorok






Fotók

süti beállítások módosítása