2008.01.24. 15:00 motyka-botyka

Tiltott szervkereskedelem, megkerült kütyü

Most, hogy visszakaptuk, elárulhatjuk, hogy elvesztettük kb. 1 hete a műholdas telefonunkat. Történt mindez az út szelén valahol Sidi Kacemnél, egy kannából tankolás közben. Ott maradt a műholdas telefon, ami családjaink kapaszkodója a mauritán szakaszra. Derouich, aki megtalálta, csaknem 600 km-t utazott, hogy visszaadhassa. Még az útiköltségeit sem hagyta, hogy megtérítsük. Ezúton is hálás köszönetünk neki.

Megérkezett Zoli is a hengerrel, amit Muhammad és csapata most próbál beilleszteni motorjaink testébe. Reméljük nem fog senkit elítélni a marokkói hatóság tiltott szervkereskedelemért.

 

El se hiszem, hogy hamarosan újra útra kelhetünk.

Már csak a hetesbuszt kell megtalálnunk, hogy a cseregumijainkat megszerezhessük tőlük.

1 komment

Címkék: kabakoma


A bejegyzés trackback címe:

https://bamako.blog.hu/api/trackback/id/tr99310008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

majkahusky 2008.01.24. 18:55:18

Derouich, a muholdas telefon becsuletes megtalaloja, a megtestesult kedvesseg es segitokeszseg. Osszesen 24 orat buszozott, hogy elvigye a telefont, es vagy 20-szor valtott velem sms-t errol. Mindezert nem kert cserebe semmit. Raadasul mindig szepen "bon jour" kezdessel irta az sms-eket. A kedvenc marokkoim.

Anyánk

Szponzorok






Fotók

süti beállítások módosítása