2008.02.04. 20:02 ge

Különdíj a segítségnyújtásért

Budapestre érkezett a hazafelé szerencsétlenül járt 01-es csapat legénysége.

Mint ismeretes Dobrosi Zsolt és Turiák Tibor a Budapest-Bamako-ról hazafelé tartva balestet szenvedett Toyota 4 Runnerrével. Egy kecske ugrott az autójuk elé és a valószínűleg fékhibával küszködő 01-es versenyautó felborult. A sérülteket a 07-es rajtszámú csuklós Ikarus szállította vissza Bamakoba. Az akkori híradásokban még fej- és kézsérülésekről volt szó, azóta kiderült mindkét fiú szerencsésen megúszta a balesetet, és csak egyikük ujjperce tört el. "Csak felsőfokon tudok beszélni mindenkiről, aki a segítségünkre sietett, a 7-es busz legénységéről, az orvosi team-ről, az éppen arra járó filmes stábról és mindazokról, akiknek még a nevét sem tudom, de ott sürögtek körülöttünk. Mind csodálatosak voltak. Bamakóban a kórházban tökéletes ellátást kaptunk és az Uniqa biztosító gárdája is professzionálisan működött. Nagyon szépen köszönjük mindenkinek" - fejezte ki köszönetét Dobrosi Zsolt.
A Budapest-Bamako szervezői különdíjban részesítik mindazokat, akik a bajbajutottak segítségére siettek. A díjakat később adják át.

Szólj hozzá!

Címkék: hír bamako


A bejegyzés trackback címe:

https://bamako.blog.hu/api/trackback/id/tr74325386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyánk

Szponzorok






Fotók

süti beállítások módosítása