2008.01.12. 08:21 ge

A profik

Az agyonreklámozott Daciával Bamakóba Team profi marketinggépezetként működik. Logózott overállokban és sapkában pózolnak az autó előtt, és a kutyatrükköt is bevetik: egy szintén logózott zsákba beöltöztett kutyával fotóztatják magukat. Vajon ő is megy? Mint kiderül: nem, csak a fotósok kedvéért hozták. Megkérdezem mennyivel tud menni a verda, a válasz második mondatában már elhangzik minden szponzor neve.


Beszállás közben még az ablakon keresztül is nyilatkoznak egy tévének, aztán egy elegáns intéssel búcsúznak, indítanak, majd észreveszik hogy a kabátjukat a motorháztetőn felejtették. Oda a látványos rajt.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://bamako.blog.hu/api/trackback/id/tr84294254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2008.01.12. 09:41:57

A kutya (Nanuk) az egyik induló kutyája (kitérő: akit elaltatásra vittek, mert elméje gyenge, de nem volt szívük elaltatni és megtartották), marha nagy trükk volt elbúcsúzni tőle... :)

Az őket körülvevő fotósok jelentős része pedig család/barátok. Például én is.

Respect!
süti beállítások módosítása