2008.01.19. 13:57 lóhalál

Elfustoltunk Tan-Tanban

Tegnap arrol beszelgettunk, hogy mindenkinek technikai gondjai vannak, nekunk meg semmi. Nem kellett volna. Tatooinbol elindultunk, hogy atvagunk a sivatagon, ki a tengerparti utra, 50km legvonalban. 5 km-re az aszfalttol Marci motorja ledoglott, olajtartaly kinyit, dol belole a fust. Az utig meg visszamentunk hosszu fustfelhot eregetve. Arra jaro bamakosok megalltak, CB-n elertek Szityut, akivel ropke ket ora alatt felszenvedtuk a motort az utanfuto tetejere. Tan-Tanban kerestem egy mekanikot,  most itt ulunk a szervizmuhelye mellett. A muhelyben olaj van vastagon mindenhol, jonehany motorblokk szetszedve, osszerakottatt nem lattam. Kicsit aggaszto, hogy a szerelo  par perc fustoltetes es nezegetes utan megkerdezte, hany hengeres. Hengergyuru problemara gyanakodnak a hozzaertok, amit egy napos melo megjavitani, felteve, hogy van potalkatresz. Raadasul az en motorom is eszi az olajat, azt is meg kene nezetni.

Folyt kov.


UPDATE1: A hengerfejet mar leszedtek, de elakadtak. A fonok elrohant valahova, nem ertjuk, hogy szerszamert vagy alkatreszert. Hmmm....

UPDATE2: a szerelo szerint szelephezagot kell allitani, ami egy hulyeseg; de nem tudjuk rola lebeszelni. Hagyjuk, hogy megcsinalja, aztan ha latja hogy nem segit talan meghallgatja amit Nyitray mester javasolt telefonon

UPDATE3: Babeli a zurzavar, francia nyelvtudasunk hianya fajdalmas, eltunt az angolul beszelo lany is. Telefonon probalunk tolmacsoltatni, tobb-kevesebb sikerrel. Uj fejlesztes, hogy babelfish-be begepelem amit mondani akarunk, azt olvastatjuk a nagyon szetcsuszott "mesterrel". Nagyon szorakoztato.

1 komment

Címkék: marokko bamako kabakoma


A bejegyzés trackback címe:

https://bamako.blog.hu/api/trackback/id/tr40303261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

[Sven] 2008.01.19. 16:50:53

De rossz :( Remélem hipp-hopp készen lesz és el is felejtitek hamar hogy volt vmi gubanc!

Anyánk

Szponzorok






Fotók

süti beállítások módosítása