2008.01.19. 22:40 lóhalál

Uj szerelo, uj remenyek

A szelephezagallitas ahogy vartuk, nem segitett. Cserebe a szaki azt magyarazza, hogy megjavitotta es normalis, hogy tovabbra is kekes olajfusttel teritjuk be fel Marokkot a probauton. Azt javasolja, hogy menjunk igy 100km-t es megjavul. Aha. Nos ezert nem fizetunk, hiaba dolgoztak feleslegesen negy orat rajta. Ha nem tudunk megalkudni, lelepunk. Kozben mar at is csempesztuk a rossz motort egy masik szerelohoz. Ha rendeztuk ugyeinket  Mekk Mesterrel, belevetjuk magunkat a tan-tan-i ejszakai eletbe.

1 komment

Címkék: marokko bamako kabakoma


A bejegyzés trackback címe:

https://bamako.blog.hu/api/trackback/id/tr35303821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

túristák 2008.01.23. 10:28:45

Sziasztok.Mi is a nem túl szerencsések közé tartozunk. Dakhlában elment a váltónk. Természtesen vasárnap a fű se nőtt. Hétfőn du.-ra kiderült , hogy váltó csak Agadírban van 1200km vissza. Váltott vezetés lóhalálában.Eljututtunk 1 olyan helyre ahol több ezer , többek között vadonatúj autó várt bontásra. ( Talán nem biztos , hogy a jogos tulaj tud róla) Érkezés vissza Dakhlába 7 h-kor . Szerelő sehol.9.-kor 1 db álmosan előkerült majd távozott, mert hát neki kell a segítség. Én nem voltam elég jó. Imádkozunk mert amit kaptunk nem egészen jó tehát jön a buher.
118
süti beállítások módosítása