2008.02.10. 13:12 motyka-botyka

A veszelyes elefantok kozeleben

Meg termeszet....
Eljutunk a Mole National Park-ba. Bejarat Larabangabol, ahol Ibrahimot es Juszufot keressuk Blumi baratunk ajanlasaval. Sajnos rengeteg Ibrahim van a faluban, igy elmarad egy nemzetek kozotti nagy barati osszeborulas. Bemegyunk a parkba.

Elozo nap azt tervezgettuk, hogy a tobb ezer negyzetkilometeres parkba a masik vegen illegalisan lepunk be motorral es a bejaraton tavozunk. Tobb helyi is azt mondta, hogy meg ne probaljuk, mert csak fegyveres kiserettel szabad a parkba bemenni, igy normal turistakent latogattuk a parkot.

Lattunk elefantot a fegyveres guide nyujtotta biztonsagbol es azt is megtudtuk, hogy azert gyujtjak fel rendszeresen az aljnovenyzetet, hogy az ne takarja el az allatokat a turistak kivancsi szemei elol.



A bejarathoz kozeli fogadoepulet alatt elterulo torol kiderul, hogy azt azert astak oda, hogy kenyelmesen meg lehessen figyelni az elefantok furdeset es a faronkkent uszkalo krokodilokat.

Legkozelebb legalabb egy hetet toltok itt

Irany a nyuzsgo Kumasi

Szólj hozzá!

Címkék: utazás elefánt kabakoma ghana


A bejegyzés trackback címe:

https://bamako.blog.hu/api/trackback/id/tr55332333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyánk

Szponzorok






Fotók

süti beállítások módosítása