2008.01.29. 20:29 kirk kapitány

Ismerős érzés: kikapott Mali

Egész nap focilázban égett Bamako, előkerültek a sárga-zöld-piros kokárdák, de hiába. Drogba ellen nem segített semmi, pedig mindeki biztos volt benne, hogy elkalapálják az elefántcsontpartiakat.

geszter: meccs

A nagy akarás svungja magával rántott minket is, beültünk egy utcai tévénézős társaságba. A tévé franciául közvetített, ezért lehalkították, helyette egy mopedülésre helyezett rádión hallgatták a két spíkerrel dolgozó helyi adót. Az egyik bemondó fahangon darálta a történéseket, ki kinek passzolt, a másik teljesen függetlenül a kollégától a pszihedelikus érzelmeket adta a közvetítéshez néha üvöltve, néha irgalmatlanul röhögve.

geszter: meccs2

Mi, magyarok egy Felcsút-vudusállal próbáltunk segíteni egy ideig, de az egyre jobban elharapózó szomorúság miatt feladtuk. Kettő null oda.

 

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://bamako.blog.hu/api/trackback/id/tr37316940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szbszig 2008.01.29. 23:18:57

Három-null oda. Egyébként a maliak teljesen kilátástalanul játszottak. Sőt, az egész tornán szarul játszottak, pedig nevek alapján nincs rossz csapatuk. De egyetlen szerzett góllal (azt is tizenegyesből) nem lehet még egy Afrika-kupán sem továbbjutni a csoportból. Sokan sajnálták őket az elején, hogy bekerültek a halálcsoportba Elefántcsontpart és Nigéria mellé, és hogy majd ők lesznek a legerősebb kiesők. Hát, valóban ők lettek azok, de én már nem sajnálom őket a mutatott játék alapján. Sőt, még Nigéria sem érdemelte meg a továbbjutást. Egyedül Elefántcsontpart játszott jól a három nagycsapat közül.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.01.29. 23:48:28

Mekkor élmény lehetett pont Maliban egy Mali meccset nézni :-)

Scala 2008.01.30. 04:53:11

A képek alapján ott sem a zürichi rendszeretet a nyerő!
Nem érdekelt a téma, ezért csak most klikkeltem ide, nagyon tetszik ez a blog.

Anyánk

Szponzorok






Fotók

süti beállítások módosítása