2008.01.12. 00:46 ge

Letartóztatták a mauritán vérengzés tetteseit

A kora esti órákban elkészült a rajtrámpa, és kilenc után befutott Villám Géza is. A a futam szervezõje bejelentette, hogy a kora esti órákban a nyugat-afrikai Guinea Bissauban letartóztatták a karácsonyi mauritán vérengzés tetteseit. "Mauritániából kaptam egy hívást a futam ottani képviselõjétõl, aki arról tájékoztatott, hogy a hír hallatára, az ország nagyobb városaiban, az emberek az utcára vonultak és örömükben táncolnak "- mondta a volt rádiós.



Az indulók többsége már felsorakozott a Kossuth téren. Jelenleg közel száz autó és motor várakozik a holnap reggeli indulásra. Megérkezett a címvédő bajnok páros Juraj Ulrich és Daniela Ulrichova, és a Budapestrõl induló külföldi csapatok zöme is itt van már. Begördült a rajthoz Travel Channel K-Team két pilótája Kevin Smith és Kevin Foster is a 25 éves Polski 126-osukkal. Õk ha nem is nagy esélyesek a gyõzelemre, mindenképp a futam kedves színfoltjai lesznek.

1 komment

Címkék: start maritánia


A bejegyzés trackback címe:

https://bamako.blog.hu/api/trackback/id/tr33294151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2008.01.12. 10:10:03

hajra Polak! Sandboardozni is fognak a sracok, vittek snowboardot :D Kiraly! Villam Geza meg eleg spicces volt tegnap este, respect :D

Anyánk

Szponzorok






Fotók

süti beállítások módosítása