2008.01.15. 11:33 ge

A spanyol média és a helyi volán is szereti a futamot

Kirk Kapitány telefonon jelenti, még friss és ropogós:

A BKV busz és utasai lassan leérnek Gibraltár felé és este kompoznak át Afrikába. Mindenki jól van, a hangulat kiváló, a szépségkirálynők épp az imént adtak interjút az egyik spanyol tévének. A helyi újságban egész oldalas vezető anyag jelent meg a futamról, a címlapon azzal a címmel, hogy: Budapest-Bamako, a szegények Dakarja. A cikk már kicsit finomít és amatőr dakaros futamról beszél, valamint megemlíti a jótékonysági részét is. Villám Géza szerint ez az igazi országimázs és ebben lehet valami.
Az elmúlt éjszakát Murcia-ban töltötték, ahol a helyi buszpályaudvaron tudtak parkolni. A buszt megcsodálják mindenhol, de itt azonnal megjelentek a helyi volánosok is vagy 10-en és közös fotózkodásba, techinai megbeszélésekbe kezdtek. Odavoltak a 86-osért.

1 komment

Címkék: bkv hír


A bejegyzés trackback címe:

https://bamako.blog.hu/api/trackback/id/tr28298153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Misut 2008.01.15. 12:41:39

Azért nem semmi dolog az a szeretet és érdeklődés ami eddig a futam iránt megnyílvánult! Csak idézni tudom: "Ez az igazi országimázs!"

Anyánk

Szponzorok






Fotók

süti beállítások módosítása