2008.01.17. 17:28 ge

A Flyin Gizi csapat az Atlasz felett

A csapat posztja e-mailben érkezett:

A ralinak álcázott tudományos expedíciónk a mai napon átrepült az Atlasz hegység felett. A több napja eltűntnek hitt team végre elérte a mai tábort.

geszter: Fly Gizi Fly!

Az elmúlt napokban nagyon sok problémával kellett szembesülnünk, a kísérőjármű állandó technikai problémái, a hatalmas Európai esőzésekben összement motorkerékpár, és az autópályamatrica hiánya miatt nagy időhátrányba kerültünk. Szerencsére tegnap megtaláltuk a magassági kormányt és teljes erőbedobással küzdünk a tudomány fejlődéséért. Holnap már igazi földönkívüliekkel is találkozunk, reméljük mozgóképpel fogunk jelentkezni a Tatooine táborból.

A Gizi Team

2 komment

Címkék: bamako flyinggizi


A bejegyzés trackback címe:

https://bamako.blog.hu/api/trackback/id/tr20301125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gerhát Janóka 2008.01.17. 20:43:23

Az RTL KLUB Fokusz című műsora menjen a.....!
Bezengték hogy a mai műsorba a Bamako lesz, erre ezeket a románokat kellett néznem meg az ovóbácsikat! A Marsi Anikó meg menjen haza és vigasztalgassa a férjecskéjét!!!!
És el is KÚRTÁK nem kicsit nagyon!

gio · http://www.napiauto.blog.hu 2008.01.17. 21:55:59

Hmm, jobb lenne kicsit tárgyilagosabban beszámolni :))

de hajrá!!

Anyánk

Szponzorok






Fotók

süti beállítások módosítása