2008.01.17. 12:55 kirk kapitány

Éjjellátó busz

A magyar Volvo-király, Mogyoróssy Tibor nem bízta a véletlenre az afrikai átkelés sikerét. A svédeknek is presztízsvállalkozást jelentő terepbuszba nem csak a homokos részen haszos elsőkerékmeghajtást konstruált bele, hanem passzív védelmi felszerelésekkel is készült a kihívásokra. A felvonultatott technikai arzenál egyik darabja az infrakamera, amit a vezető melletti tükörhöz lehet felszerelni egy póznára. A hőképeket bent az utastérben kép monitoron az összes utas figyelheti. A kamera sötétben egy kilometerre ellát.

geszter: ejellato


A berendezés a mauritániai védelemhez jól jön majd. A legújabb hírek szerint a terrorvezély miatt négy ezer katonát vezényelnek a utak védelmére. Legalábbis a hivatalos verzió szerint.

1 komment

Címkék: busz


A bejegyzés trackback címe:

https://bamako.blog.hu/api/trackback/id/tr92300771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2008.01.17. 18:46:18

Gyakorlatilag meg leszedik őket távcsöves pistával....
Nem magamért megyek bamakózni drágám....értünk megyek....wekkkekkke...

Anyánk

Szponzorok






Fotók

süti beállítások módosítása