2008.01.17. 00:04 lóhalál

Minden napra egy szivas

Arrachidiaban a 200 dirhamos szobaban nem volt melegviz, csak a 300 dirhamosban. Viszont hasznalhattuk a szomszed 300 dirhamos szoba melegvizes zuhanyzojat. Ha valaki erti, szoljon.

Koran reggel elindultunk, neki a hegyi utaknak. Legtobb helyen alsobbrendu vizmosas minosegu volt az osveny, dehat tobbek kozt ezert is jottunk. Ennyire meg sose elveztem a motorozast es ilyen durvan meg nem is faradtam ki tole. Kivancsi vagyok, hogy a BKV busz Kirk kapitannyal hogyan vergodik ott at. Fuggolegesen fel-le szerintem tobbet mentunk, mint legvonalban, legmagasabb hago 2300m koruli, foltokban meg ho is volt az uton. A taj  pedig elkepeszto. 

Ami betett, az a fejenkenti egy-egy eldoles. Hiaba a szuper doboztarto, ha radol a motor, azt semmi nem birja, 15 hevederrel kellett rogziteni az oldaldobozokat, igazi szivas. Most itt, Zagoraban heggeszti a helyi szaki, reggelre remeljuk elkeszul. Sajnos a nala kellett hagyni a motorokat, ezert nem a szalloda halljaban alszanak, pedig ejszakara beengedtek oket, kozvetlenul az uszoda bejarata melle. 

Ha minden igaz, meg mindig vezetjuk a mezonyt, de holnap vagy holnaputan utolernek, remeljuk nem gazolnak halalra. Se minket, se a kisgyerekeket a falvakban akik ha megallsz  ket falu kozott, akkor mindkettobol odarohannak hozzad.

Holnap 120 km allitolag jo fajta piste a kosivatagban, ha nem jelentkezunk, akkor eltevedtunk.

 

Szólj hozzá!

Címkék: marokko bamako kabakoma


A bejegyzés trackback címe:

https://bamako.blog.hu/api/trackback/id/tr82300315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása